dinsdag 26 november 2013

Beste Fietskar hond | Honden fietskar

Opzoek naar de beste hondenkar voor de fiets? Zoek niet verder ik heb de beste honden fietskarren op een rijtje gezet. Niets leuker dan met de fiets en uw trouwe viervoeter op pad te gaan. Maar wat als de tocht simpelweg te ver is of als uw hond niet goed ter been meer is? Dan biedt een fietskar voor de hond uitkomst, ze zijn er in veel verschillende maten dus voor elk ras wat wils. Er zitten grote verschillen tussen al deze fietskarren niet alleen in de prijs maar ook de kwaliteit en comfort. Mocht u meer interesse hebben in de beste fietsmand voor de hond?Bekijk hier de best verkochte fietskar voor de hond bij Bol.com

De fietskarren die ik hieronder aanbeveel zijn allemaal inklapbaar en demontabel.

Vantly Hondenkar rood
Een van de absolute toppers komt van Vantly een zeer stevig model met extra grondsteun. Erg eenvoudig aan elke fiets te monteren dankzij bijgeleverde pen. Verder heeft deze hondenkar 20' wielen, het max. laad vermogen is 36 Kg, en weegt de kar zelf ongeveer 15 Kg. Een prijzig beestje maar zeker het geld waard als je hem vaak gebruikt!

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.comDoggyride Hondenkar mini trailer rood
Deze Doggyride variant is er een voor de wat kleinere viervoeter. Tot maximaal 25 kilo. Het zwaartepunt van deze kar is verlaagd voor een betere weg ligging. Deze hondenkar is ook te gebruiken als bench en er zit een regenkap bij. Verder een zacht interieur voor extra comfort.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

Vantly Hondenkar mini oranje bruin

Deze mooi vormgegeven fietskar is er ook weer een voor de wat kleinere hond. Leuk is wel dat de kar is om te bouwen tot loopwagen waardoor je hem als een soort kinderwagen kunt gebruiken! Maximaal laad vermogen van 15 Kg.DOGGYRIDE Original

De Doggyride original is de meest verkochte fietskar voor honden. Hij is wel wat prijzig maar daar krijg je wel een erg robuust vervoersmiddel voor terug. Tevens is hij geschikt voor honden tot 45 Kg! Er zijn veel verschillende accessoires voor te verkrijgen zoals een lekker zacht kussen, wandel ombouw set etc... Kortom een erg goed karretje!

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

Heeft u uw ultieme honden fietskar nog niet gevonden?

Bekijk hier de best verkochte fietskar voor de hond bij Bol.com

Of wellicht bent u meer opzoek naar een
Fietsmand voor de hond?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten