woensdag 30 oktober 2013

Fietsmand voor honden | Zowel voor als achterop de fiets

Fietsmand hondFietsmanden voor honden zijn er in vele vormen en maten, voor zowel achterop als voorop de fiets. Natuurlijk zijn er beperkingen kwa gewicht van uw vier voeter maar zelfs voor honden tot 20 Kg is er nog een passende hondenmand voor op de fiets te vinden. Ik heb de beste voor u op een rijtje gezet.
Bekijk hier de best verkochte honden fietsmanden bij Bol.com


Basil Pasja no 2 - Senna - Hondenmand

fietsmand
De beste fietsmand voor honden tot 15 Kg. Deze ruime mand kan achterop uw fiets gemonteerd worden en dankzij de NICO-snelsluiting altijd passend te maken op uw bagagedrager. Ook handig zijn de openingen aan de onderzijde waarmee u uw hond vast kunt zetten in het mandje.

Metalen rek apart verkrijgbaar.


Check prijs en lees meer reviewsDoggyRide Fietsmand Cocoon


hond
Met deze compacte Doggyride fietsmand neemt uw u hond of kat eenvoudig mee op de fiets. Door het eenvoudige CLICKfix systeem is de mand snel vast en los te halen. Bevat aanlijn punten voor meer zekerheid tijdens het fietsen. Er wordt een regenkap meegeleverd en de binnekant is bedekt met schuimrubber voor extra comfort. Maximaal laad vermogen is 7 Kg. Afmetingen: 25 x 36 x 25 cm  (L x B x H).

Check prijs en lees meer reviewsRieten Fietsmand Voorop + Metalen Rek

Deze kleine fietsmand voor honden en katten kan maximaal 5 Kg dragen inclusief metalen kooi constructie die eenvoudig is vast te maken. De fietsmand dient voorop uw stuur gezet te worden, wat het erg leuk maakt om samen met uw huisdier te gaan fietsen.

Afmetingen: 52 x 38 x 25 cm. Met kooi erop 46 cm hoog.

Check prijs en lees meer reviews
Nog geen ideale honden fietsmand gevonden?
Wellicht is een fietskar voor de hond meer iets voor u?

Bekijk hier de best verkochte honden fietsmanden bij Bol.com

Aanbevolen voor u:
http://vlooiendruppels.blogspot.nl/2013/12/beste-vlooiendruppels-kat.html
Hondenbench kopen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten